Zorginstelling Fundashon Mariadal  is op korte termijn op zoek naar een:

Activiteitenbegeleider(st)er (m/v)

Het individueel of in groepsverband organiseren, aanbieden en begeleiden van activiteiten aan cliënten met een begeleidingsdoelstelling. De activiteiten zijn gericht op het stimuleren en ontspannen, recreatie mogelijkheden aanbieden, sociaal bezig zijn met anderen en het organiseren van evenementen.

Functie- inhoud:

Stelt in samenwerking met collega activiteitenbegeleiders activiteitenprogramma’s op en bereidt deze voor, afgestemd op de behoeften / specifieke wensen van cliënten.

Verdeelt, in overleg met collega activiteitenbegeleiders, de cliënten in groepen op basis van hun geestelijke en fysieke capaciteiten.

Draagt zorg voor een goede uitvoering van het gezamenlijk vastgestelde activiteitenprogramma en het individuele activiteitenprogramma’ in overleg met cliënt.

Organiseert en begeleidt de uitvoering van activiteiten en stimuleert cliënten om de zelfzorg en het welzijn zo goed mogelijk in stand te houden of te optimaliseren.

Rapporteert schriftelijk en/of mondeling over de uitgevoerde van activiteiten en de voortgaan en gesignaleerde bijzonderheden over het welzijn van patiënten/ cliënten aan betrokkenen.

Doet voorstellen en bewaakt (in overeenstemming met de leidinggevende) het budget voor de activiteiten en voor de grotere evenementen.

Functie – eisen:

Kennis is vereist op mbo-4 niveau (spw of activiteitenbegeleiding) of vergelijkbaar en enige jaren ervaring op het gebied van recreatie en ontspanning bij ouderen is van belang.

Kennis van groepsprocessen is een vereist.

Creativiteit en initiatief zijn nodig voor het inbrengen van praktische ideeën, bij het opstellen van activiteitenprogramma’s en bij het organiseren van activiteiten.

Oplettendheid wordt gevraagd ten aanzien van het toezien op het welzijn en de veiligheid van cliënten en het signaleren en rapporteren van veranderingen hierin.

Wat wij bieden:

De functie voor activiteitenbegeleider is ingedeeld in FG 35 MIN USD 1,865.00 en Max USD 2,516.00 bruto per maand conform de CAO van Fundashon Mariadal.

Informatie:

Wilt u meer informatie over Fundashon Mariadal dan kunt u onze website bezoeken www.fundashonmariadal.com. http://youtu.be/ncryEHaPcwI. Het zorghoofd van de afdeling specialistische poli kunt u toelichting geven over de functie. U kunt contact opnemen met mevrouw Henna Winklaar op telefoonnummer 717-8900 toestelnummer 710.

Sollicitanten:

Indien u zich herkent in deze functie, dan nodigen wij u uit om uw sollicitatie vergezeld van kopieën van diploma’s en c.v. te richten aan: Fundashon Mariadal, t.a.v. mevrouw. Geoula Janga, Personeel & Organisatie, Kaya Soeur Bartola 2, Postbus 359, Tel.nr: (0599) 7178900 Faxnr:  05997177446. E-mail adres: personeel@fundashonmariadal.org. Sluiting datum is 14 maart 2013.