banner_Vacature

De zorginstelling Fundashon Mariadal op Bonaire is op per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor langere en verschillende periodes:

 

Werken op de Spoedeisende Hulp?

 

De Spoed Eisende Hulp van Fundashon Mariadal is een kleine SEH met op dit moment 5 bedden. Gemiddeld zien we op de SEH ongeveer 20 patiënten per dag, waarvan naar schatting ongeveer 20% wordt opgenomen in de kliniek. De patiënten populatie is divers. Je ontvangt zowel poliklinische patiënten op de SEH als Level 1 trauma patiënten. Met het team van verpleegkundigen, chauffeurs en artsen staan wij klaar om de zorg te verlenen die maximaal binnen ons bereik ligt. Echter onze te leveren zorg heeft ook grenzen. Grotere operaties/verrichtingen worden niet uitgevoerd binnen Fundashon Mariadal hospitaal. Deze patiënten worden dan ook zo spoedig mogelijk overgeplaatst met de Air Ambulance naar een ander ziekenhuis.

De SEH heeft de beschikking over 5 behandelbedden voor zowel shock-room als reanimatie patiënten, een gipskamer, een triagekamer en 2 ambulances.

We werken zowel op de SEH als op de ambulances volgens de Nederlandse protocollen en LPA 8.1

Het team van de SEH bestaat uit:

Zorgmanager

  • MMA (medisch manager)
  • Teamleider
  • Poortartsen
  • SEH/SOSA verpleegkundigen
  • Ambulancechauffeurs waarvan enkele ook gipsverbanden aanbrengen
RRT_6922

Ambulance

Naast de werkzaamheden op de SEH zal je ook werken op de ambulance, (de nadruk bij deze functie ligt wel voornamelijk op het werken op de SEH).

Voor het werken op de ambulance hebben we voor SEH verpleegkundigen een uitgebreid inwerktraject, waarbij je zal worden begeleid door een ervaren ambulanceverpleegkundige.

Sinds 2011 beschikt het ziekenhuis over 2 volledig uitgeruste ambulances.(uitgerust volgens LPA 8.1) De ambulance wordt tevens gebruikt om de patiënten naar de luchthaven te vervoeren voor overplaatsing naar elders.

RRT_6661
_SSG4682

Air-ambulance

Voor de air- ambulance moet je minimaal een jaar bij ons  werken en je proeftijd van 2 maanden positief afsluiten,

Het is niet vanzelfsprekend dat je op de air- ambulance komt te werken. Er zit een cursus en training aan vast van 2 dagen en 3 inwerk vluchten.

 

Jouw functie

Als SEH-, SOSA-verpleegkundige werk je op een dynamische afdeling, waar je te maken krijgt met vele verschillende mensen met een variatie van aandoeningen en klachten.

 

Je belangrijkste taken zullen zijn:

  • de verpleegkundige opvang van acute patiënten en het verlenen van eerste hulp, zowel op de SEH als op de Ambulance;
  • het observeren, signaleren en rapporteren van de algehele toestand en eventuele veranderingen/bijzonderheden;
  • het organiseren en coördineren van de werkzaamheden rondom de patiënt;
  • het verrichten van alle overige voorkomende uitvoerende werkzaamheden.

Wat wij bieden:

  • De functies zijn ingedeeld in FG 50 Min 2813 = en Max 3912 = bruto per maand conform de geldende salarisschaal van Fundashon Mariadal.
RRT_6615
RRT_6859 (2)

Solliciteren

Wij zijn op zoek naar een professionele SEH- of SOSA-verpleegkundige met een flexibele werkhouding die voor de duur van minimaal 6 maanden wil komen werken op Bonaire.

Het is dan ook belangrijk dat je brede kennis en ervaring hebt bij deze uitdagende functie en je kan schakelen binnen de diverse functies.

Je staat open voor de Caribische cultuur op een klein eiland. Je stelt je ook in je vrije tijd professioneel op ten opzichte van je cliënten/patiënten

Indien je je herkent in deze functie, dan nodigen wij je uit om je sollicitatie vergezeld van kopieën van diploma’s en C.V te richten aan: Fundashon Mariadal, t.a.v. Oriana Leonora

Kaya Soeur Bartola 2, Postbus 359,

E-mail adres: personeel@fundashonmariadal.org