banner_Vacature

Sluitingsdatum: 28 februari 2020

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie.  Bij Fundashon Mariadal werken ruim 600 medewerkers.

FM gaat momenteel geleidelijk over naar het centraal roosteren door gebruik te maken van een roosterprogramma. Het Bureau Capaciteitsplanning en Mobiliteit is voor het versterken van huidige team op korte termijn op zoek naar een:

 

Planner

Plaats in de organisatie

Als planner ga je functioneren binnen het Bureau Capaciteitsplanning en Mobiliteit. Een aantal pilots zijn opgestart en hieraan zul je een bijdrage moeten leveren.  Het BCM valt onder Unit HR Beheersorganisatie en wordt aangestuurd door een teamleider.

Takenpakket

Je krijgt tot taak om de roosters voor bepaalde teams op te stellen. Dit doe je volgens de normen die hiervoor zijn opgesteld. Verder help je de teams en de teamcoördinatoren bij problemen op het gebied van de personele planning en verstrek je informatie aan de medewerkers over roosters, vakantiedagen, overtime e.d. Omdat het BCM zich nog in de startfase bevindt, draag je ook bij aan de verdere ontwikkeling van het roosteren en het roosterbeleid binnen FM.

main_01
Pic_003

Wat wij bieden

Wij bieden een boeiende baan en een unieke kans om dingen te ontwikkelen. Je krijgt volop de gelegenheid om de kennis die je nog niet hebt te leren. Afhankelijk van je ervaring en kennis start je in FWG 30 of FWG 35.

.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een opleiding op MBO 4 niveau afgerond. Je hebt ervaring met het maken van roosters en planningen. Je bent klantvriendelijk en vindt het leuk om informatie te geven en kennis te delen. Ervaring of kennis van een geautomatiseerd roostersysteem is een pré. Je vindt het leuk om samen met collega’s iets nieuws op te bouwen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent bereid om enthousiast met de geboden opleidingen en trainingen aan de slag te gaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liana Francees (teamleider Bureau Capaciteitsplanning en Mobiliteit): lfrancees@fundashonmariadal.org.  Sollicitaties graag uiterlijk Datum aanpassen aan de juiste datum vanaf  uitzetten advertentie

Solliciteren kan per e-mail ter attentie van Liana Francees: sollicitaties@fundashonmariadal.org