banner_Vacature

Sluitingsdatum: 6 januari 2020

Op dit moment bestaat er op de afdeling HR van Fundashon Mariadal een vacature voor:

HR Adviseur

Wie zijn wij?

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische-, ambulante- en thuissituatie.  Bij Fundashon Mariadal werken ruim 600 medewerkers.

Fundashon Mariadal is volop in ontwikkeling. Dit geldt ook voor de afdeling HR. De afdeling is bezig met het verder professionaliseren van het HR beleid. Dit betekent onder meer het functiehuis actualiseren, roosterbeleid, invoeren HR cyclus, recruitment en het klantgericht ondersteunen van leidinggevenden en teamcoördinatoren.

RRT_6615
main_01

Wat heb je te bieden?

Je hebt minimaal een, afgeronde opleiding op HBO niveau (bij voorkeur P&A). Je hebt (bij voorkeur) ruime werkervaring in het vak en een heldere visie op HR. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren, bent tactvol en gericht op concrete resultaten. Je hebt een op samenwerking gerichte instelling en kunt goed met cultuurverschillen omgaan. Gezien het krachtenveld waarin je opereert is het nodig dat je stevig in je schoenen staat en niet al te snel ‘in de stress’ schiet. Als je je goed in het Papiaments kunt uitdrukken of bereid bent om het te leren  is dat een pré.

.

Wat ga je doen?

Als HR adviseur werk je voor een bepaald deel van de organisatie. Je bent voor leidinggevenden, teamcoördinatoren  en  de teams het eerste aanspreekpunt voor alle HR aangelegenheden.  Hieronder verstaan wij onder meer personeelsontwikkeling, coaching van teamcoördinatoren en samenwerking binnen teams. Je hebt genoeg inhoudelijke bagage om als sparringpartner voor het MT op te treden met betrekking tot  de ontwikkeling van het HR beleid van Fundashon Mariadal.  Je participeert in projecten en bent in staat een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de nieuwe rol voor HR, die meer tactisch en strategisch van aard is.

Wat hebben wij te bieden?

Een interessante, afwisselende en uitdagende baan binnen een zorg vernieuwende orga­nisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao 2019 - 2021 van Fundashon Mariadal. Het salaris bedraagt minimaal USD 3289 en maximaal USD 4679 bruto per maand, FWG 55, bij een fulltime dienstverband (40 uur p/w).

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen of over te gaan op een vast dienstverband.

.

Contactgegevens

Voor informatie over deze functie kun je terecht bij Henk Veldkamp (programmanager HR) via: hveldkamp@fundashonmariadal.org

Via dit mailadres kun je ook een afspraak maken voor een Skype of telefoongesprek voor nadere informatie.

 

Stuur je sollicitatie voor 6 januari 2020 naar personeel@fundashonmariadal.org ter attentie van Henk Veldkamp (programmanager HR)