Zorginstelling van Bonaire is op korte termijn op zoek naar een:

Doktersassistent (M/V)

De doktersassistent is verantwoordelijk voor het assisteren en ondersteunen van medisch specialisten en het verrichten van administratieve werkzaamheden.

Functie- inhoud

Draagt zorg voor het telefonisch of schriftelijk inplannen van spoedafspraken voor patiënten en voert deze afspraken in het geautomatiseerde systeem in.

Handelt voorkomend telefoonverkeer af, beantwoordt telefonisch eenvoudige vragen van patiënten zoals het informeren over openingstijden of wat een patiënt moet doen voorafgaand aan een afspraak (wel eten, niet eten, volle blaas, etc.), verbindt patiënten en externen bij overige vragen door naar de juiste persoon.

Staat patiënten met klachten te woord.

Legt dossier klaar, draagt zorg voor het klaarzetten van benodigdheden voor de medische specialist zoals hechtingsets, gazen en spuiten en eventueel van apparatuur.

Verricht zo nodig eenvoudig verpleegtechnische handelingen, zoals bloeddruk meten, verbinden van oppervlakkige wonden en het verwijden van hechtingen.

Verricht voorkomende administratieve werkzaamheden zoals het invoeren en muteren van diverse administratieve gegevens van de patiënten.

Functie-eisen:

Kennis is vereist op mbo-4 niveau op het gebied van doktersassistent;

Zelfstandigheid worden verricht binnen gestelde kaders, procedures en afspraken en op aanwijzing van de medische specialist.

Volharding en doorzettingsvermogen zijn vereist bij het te woord staan van patiënten en het inplannen van afspraken;

Integriteit en betrouwbaarheid zijn vereist bij de inzage in patiëntengegevens;

Gevoel voor het menselijk lichaam en materiaal is vereist voor het meten van de bloeddruk en het aangeven van materialen en instrumenten bij het assisteren van de specialist;

Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Papiaments, Nederlandsen Engels is van belang om met patiënten, de medewerker Poli en specialisten te communiceren.

Wat wij bieden:

De functie Doktersassistent is ingedeeld in FG 30 MIN 1,623.00 = en MAX 2,223.00 = bruto per maand conform de CAO van Fundashon Mariadal.

Informatie:

Wilt u meer informatie over Fundashon Mariadal dan kunt u onze website bezoeken www.fundashonmariadal.com. http://youtu.be/ncryEHaPcwI. Het zorghoofd van de afdeling specialistische poli kunt u toelichting geven over de functie. U kunt contact opnemen met mevrouw Helen Bolsman op telefoonnummer 717-8900 toestelnummer 746.

Sollicitanten

Indien u zich herkent in deze functie, dan nodigen wij u uit om uw sollicitatie vergezeld van kopieën van diploma’s en c.v. te richten aan: Fundashon Mariadal, t.a.v. mevrouw. Geoula Janga, Personeel & Organisatie, Kaya Soeur Bartola 2, Postbus 359, Tel.nr: (0599) 7178900. E-mail adres: personeel@fundashonmariadal.org. Sluiting datum is 14 maart 2013.