banner_Vacature

Sluitingsdatum:

Fundashon Mariadal is een dynamische zorginstelling op Bonaire. In een Caribisch - Nederlandse omgeving leveren wij zorg- en dienstverlening op Europees - Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie. Onze  ruim 500 medewerkers leveren het overgrote deel van de medische zorg op het eiland.

De examencommissie van Fundashon Mariadal Academy houdt toezicht op de juiste uitvoering van de regels over de examens, zoals opgenomen in de Onderwijs en Examenregelingen en in studiegidsen. Het belangrijkste doel van de examencommissie is de borging van de kwaliteit van de examens in het kader van art. 7.4.7 Wet educatie en beroepsonderwijs BES.

De examencommissie kent momenteel vier leden en wil er graag één of twee leden bij om zich als commissie verder te kunnen ontwikkelen.

Wij zijn daarom op korte termijn op zoek naar een:

Lid examencommissie

Fundashon Mariadal Academy

Dit ga je doen

  • De examencommissie richt zich het optimaliseren van de examinering en diplomering.
  • Als intern of extern lid heb je als kerntaak om kritisch en onafhankelijk te kijken naar de procedurele - en inhoudelijke activiteiten op het gebied van toetsen en beoordelen.

 

Dit neem je mee

  • Je hebt ervaring als verpleegkundige, je bent leergierig en je bent bereid om je verder te verdiepen in de werkzaamheden van de commissie.
  • Je staat open voor een uitdagende en belangrijke rol daar waar onderwijs en het verpleegkundig beroep samen komen.
  • Je hebt oog voor detail je wilt graag een bijdrage leveren aan kwaliteit van onderwijs en van zorg.
_SSG9259
main_01

Dit bieden wij je

  • In deze parttime rol (ca. 60 tot 80 uur per jaar) werk je gezamenlijk met de andere commissieleden en het onderwijsteam van de Fundashon Mariadal Academy aan de kwaliteit en actualiteit van het middelbaar beroepsonderwijs.
  • Een extern lid krijgt een parttime contract of opdracht bij Fundshon Mariadal.
  • Werk je bij FM, dan stemmen we je werkzaamheden als commissielid zo veel mogelijk qua omvang en planning af op je andere werkzaamheden en zijn de arbeidsvoorwaarden conform de bestaande regeling.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Macha Le Poole, telefonisch bereikbaar op tel. 715 8900 toestel 1501 of via e-mail: mlepoole@fundashonmariadal.org.

Solliciteren en kennismaken

Heb je interesse maar wil je nog meer afweten van wat de examencommissie doet en hoe wij te werk gaan? Maak dan een afspraak om kennis te komen maken via het secretariaat van Fundashon Mariadal Academy: tel. 715 8900 toestel 1151 of 1157 .

Als je je herkent in deze functie, dan nodigen wij je uit om je sollicitatiebrief en c.v. met kopieën van diploma’s te sturen aan: sollicitaties@fundashonmariadal.org