banner_Vacature

Sluitingsdatum: 30 januari 2020

Voor onze zorginstelling Fundashon Mariadal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve:

Kwaliteitsfunctionaris Laboratorium

Wie zijn wij?

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische-, ambulante- en thuissituatie.  Bij Fundashon Mariadal werken ruim 600 medewerkers.

 

Wie zoeken wij?

Om de afdeling Laboratorium in goede banen te leiden, komen we graag in contact met een Kwaliteitsfunctionaris (m/v) die het uitdagend vindt om de kwaliteit te verhogen en met name kwaliteit in de Zorg. Als Kwaliteitsfunctionaris zal je een bijdrage moeten leveren aan de ontwikkeling van kwaliteitsbeleid, methodieken in het vakgebied en ontwikkelt zelfstandig procedures/protocollen. Van jou wordt ook gevraagd om externe ontwikkelingen te volgen en deze te beoordelen op consequenties voor de organisatie. Tevens controleer je op naleving van regels door medewerkers, implementeert kwaliteitsbeleid, stelt onderzoeksrapportages en overzichten op, voert audits uit en signaleert knelpunten in het werkproces. Verder voer je beleidsvoorbereidende werkzaamheden uit en adviseer je het management op het gebied van kwaliteitszorg.

 

vac_lab_01
vac_lab_02

Functie eisen Kwaliteitfunctionaris?

Naast je passie voor de zorg, heb je op HBO competentieniveau een opleiding in de richting van Kwaliteitsmanagement afgerond. Tevens is kennis van patiëntveiligheid management systemen, de organisatie, organisatieprocessen en relevante wet- en regelgeving ook nodig. Verder heb je:

  • Ervaring met kwaliteit, bij voorkeur in de zorg (minimaal 2 jaar ervaring).
  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent proactief, kunt uitstekend prioriteren en organiseren en je hebt een positieve instelling.
  • Je bent zelfstandig en sociaal vaardig.

Ben jij dé Kwaliteitsfunctionaris die we zoeken?

Maak dan je interesse kenbaar! Voor informatie over deze functie kun je terecht bij Annet Ponte - Schouten (Teamcoördinator) via: aschouten@fundashonmariadal.org

Stuur je sollicitatie voor 30 januari 2020 naar personeel@fundashonmariadal.org ter attentie van Marlies Nicolai (HR adviseur)

 

.

Wat bieden wij?

Een interessante, afwisselende en uitdagende baan binnen een zorg vernieuwende orga­nisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao 2019 - 2021 van Fundashon Mariadal. Het salaris bedraagt minimaal USD 2923 en maximaal USD 4065 bruto per maand, FWG 50, bij een fulltime dienstverband (40 uur p/w).

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen of over te gaan op een vast dienstverband.

.