banner_Vacature

Sluitingsdatum: 30 juni 2020

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Docent Nederlands (MBO)

voor 6 tot 10 uur per week. Help jij onze studenten verder in hun ontwikkeling op het gebied van communicatie? Vind je het daarnaast een uitdaging om Nederlands aantrekkelijk en leuk te maken voor studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Fundashon Mariadal is een dynamische zorginstelling op Bonaire. In een Caribisch- Nederlandse omgeving leveren wij zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie.

Bij Fundashon Mariadal werken ruim 500 medewerkers. In het primair proces is er sprake van zelfsturende teams. Medici in eigen dienst, visiterende specialisten uit de regio en medici via een samenwerkingsverband met Amsterdam UMC leveren de medische zorg. Onze organisatie levert 80% van de behoefte aan medische zorg op Bonaire en heeft daarom een breed aanbod van medische specialismen.

 

SSG_3685
main_01

Je profiel

  • Een afgeronde opleiding tot docent Nederlands;
  • Je hebt affiniteit met het werken met MBO-studenten;
  • Je bent pedagogisch sterk;
  • Je communiceert makkelijk met studenten, collega’s en externen;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

.

Wat wij bieden

Fundashon Mariadal Academy is een klein team binnen een grote organisatie op Bonaire. Er is veel vrijheid om het onderwijs af te stemmen op dat wat de studenten nodig hebben en in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Het salaris is afgestemd op 6 tot 10 uren per week die wij bieden.

 

.

Omvang

Met ingang van volgend schooljaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van (uur)docent Nederlands. Het gaat voorlopig om een functie van 0,2 fte met een jaarcontract.

Wat ga je doen?

Bij Fundashon Mariadal Academy volgen alle studenten een opleiding in de zorg. Als docent Nederlands geef je les aan de studenten van verschillende leerjaren. De studenten hebben verschillende achtergronden en moedertalen. Je gaat als docent voor meer dan alleen het vak Nederlands. Je kan de leerdoelen van de lessen verbinden met wat de studenten in het werkveld meemaken. Je draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van studenten maar ook aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs waarbij je jouw vakspecialistische kennis inzet.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Michael Melis (P&O adviseur) mmelis@fundashonmariadal.org

Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 30-06-2020 t.a.v Macha le Poole naar sollicaties@fundashonmariadal.org