banner_Vacature

Sluitingsdatum: 15 februari 2020

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie.  Bij Fundashon Mariadal werken ruim 500 medewerkers. In het primair proces is er sprake van zelfsturende teams. De medische zorg wordt gerealiseerd door medici via een samenwerkingsverband met Amsterdam UMC (Jumelage), visiterende specialisten uit de regio en medici in eigen dienst. FM levert 80% van de behoefte aan medische zorg op Bonaire en heeft daarom een breed aanbod van medische specialismen.

 

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

BESTUURSSECRETARIS

Plaats in de organisatie

De bestuurssecretaris ondersteunt en adviseert de raad van bestuur en het managementteam van FM bij bestuurlijke aangelegenheden. Dit op organisatorisch, inhoudelijk en juridisch vlak. Bovendien ondersteunt de bestuurssecretaris de raad van toezicht. Je ontvangt leiding van de raad van bestuur.

Takenpakket

Je bent dé gesprekspartner voor de bestuurder als het gaat over bestuurlijke aangelegenheden. Je adviseert ook over de juridische aspecten van organisatorische, bestuurlijke of gezondheidsrechtelijke vraagstukken). FM is voornemens om in de toekomst een bestuursbureau op te richten. In dit proces ga je een belangrijke rol spelen. Verder zorg je ervoor dat er een goede verslaglegging is met betrekking tot besluiten die zijn gekomen. In voorkomende gevallen hou je je ook bezig met de voortgangsbewaking. Uiteraard weet je om te gaan met dossiervorming, archivering en correspondentie.

SSG_3685
main_01

 

Wat wij bieden

Wij bieden een boeiende baan in een unieke zorgorganisatie. De functie is ingedeeld in FWG 65 (min USD 4313 – max USD 6304). De arbeidsduur is 40 uur per week.

Kom je niet uit Bonaire dan kennen we een vergoeding voor de tickets en verhuizing

.

Profiel

Je hebt een relevante opleiding op HBO of WO-niveau afgerond. Je kent de regelgeving met betrekking tot de zorg. Als je de specifieke situatie in Caribisch Nederland kent, is dat een pré. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie vinden we wenselijk. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en gaat goed om met mensen uit verschillende culturen. Je bent creatief in het verzinnen van oplossingen voor niet alledaagse problemen en kunt goed plannen en organiseren.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de huidige functionaris Macha le Poole (bestuurssecretaris): mlepoole@fundashonmariadal.org 

Solliciteren (voor 15 februari 2020) kan per e-mail ter attentie van de heer G. Frans, raad van bestuur, sollicitaties@fundashonmariadal.org