banner_Vacature

Sluitingsdatum: 24 september 2020

Opleiding Pijnconsulent

Fundashon Mariadal is een dynamische zorginstelling op Bonaire. In een Caribisch - Nederlandse omgeving leveren wij zorg- en dienstverlening op Europees - Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie. Onze  ruim 500 medewerkers leveren het overgrote deel van de medische zorg op het eiland.

De poli Pijngeneeskunde bevindt zich in het polikliniekgebouw van het ziekenhuis. Hier werk je samen met de poli-ondersteuning en soms met de pijnspeciallist als deze op Bonaire aanwezig is. De pijngeneeskunde is sterk in ontwikkeling vanwege  een toenemende vraag aan specialistische zorg op dit gebied. Dit zorgt voor stimulans en vernieuwing in de werkzaamheden.

Klinkt dit als een mooie uitdaging die helemaal bij je past? Dan is dit je kans om te solliciteren!

 

SSG_3685
main_01

Dit neem je mee

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als verpleegkundige werkzaam is, of dat tot voor kort was, en een sterke affiniteit heeft met het specialisme pijngeneeskunde. Je moet zelfstandig kunnen werken en goed in staat zijn om effectief te communiceren met verpleegkundigen, huisartsen en medisch specialisten van allerlei disciplines. Je bent bereid om, samen met de collega’s op de poli, het gezicht te worden van de pijngeneeskunde op het eiland. Je zult de opleiding Pijnconsulent met succes moeten afronden.

 

En ook belangrijk

  • Leergierig
  • Doortastend
  • Oplossingsgericht

.

Dit bieden wij je

Wij bieden je de opleiding Pijnconsulent en een ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien. Het theoretische deel wordt verzorgd door de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Opleidingen Pijn & Complementaire Zorg. Het gaat om een combinatie van afstandsonderwijs (zoals e-learning en videocolleges), praktijkleren, begeleiding op de werkplek en stage. De opleiding is maatwerk; afgestemd op de situatie van Bonaire.

De opleiding begint in 2021. In de maanden hieraan voorafgaand is er een proefperiode waarin de geselecteerde verpleegkundigen alvast meelopen op de poli Pijngeneeeskunde.

Voor kandidaten die niet werkzaam zijn bij Fundashon Mariadal geldt een salaris dat afhankelijk is van jouw opleiding en verpleegkundige ervaring.

Als je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond kun je in aanmerking komen voor de functie Verpleegkundige C met de rolbeschrijving van Pijnconsulent. Hierbij hoort salarisschaal 50 met een salaris van minimaal $ 2.960,- en maximaal $ 4116,- bruto per maand op basis van 40 urige werkweek.

 

.

Dit ga je doen

Als pijnconsulent voor acute, oncologische en chronische pijn voer je je werkzaamheden uit op de poli en in het ziekenhuis maar ook op consultbasis, bijvoorbeeld in het hospice van Bonaire. Je werkt samen in een wisselend team van pijnspecialisten en anesthesiologen en andere medisch specialisten die werkzaam zijn in het ziekenhuis en met huisartsen buiten het ziekenhuis. Je hebt binnen het multidisciplinair overleg een belangrijke inbreng aangezien jij vaak de meest intensieve behandelrelatie met de patiënt hebt. Je behandelt  je patiënten in de polikliniek, maar je houdt ook een telefonisch spreekuur. Het kan voorkomen dat je voor een consult in het ziekenhuis of in het hospice wordt gevraagd.

Naast de zorg voor je patiënten breng je je specialistische kennis over op verpleegkundigen en artsen binnen het ziekenhuis.

Je bent tussen de 4 en 16 uur per week  werkzaam als pijnconsulent. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal patienten en het aantal collega pijnconsulenten. Daarnaast doe je dus andere verpleegkundige werkzaamheden.

thmp003

Solliciteren en kennis maken

Heb je interesse? Wij zien uit naar jou sollicitatie! Stuur graag vóór  24 september 2020 een motivatiebrief en een c.v. naar sollicitaties@fundashonmariadal.org.

Wil je alvast een keer langs komen op de poli Pijngeneeskunde om kennis te maken, een beeld te vormen van wat de werkzaamheden als pijnconsulent inhouden of om vragen te stellen, dan ben je op 14, 16, 21 of 23 september welkom. Voor een afspraak kun je contact opnemen met Macha Le Poole bij Fundashon Mariadal, via telefoonnummer +599 7158900 (ext 1501).