banner_Vacature

Vacature Manager Zorg Fundashon Mariadal

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante en thuissituatie.  Bij Fundashon Mariadal werken ruim 500 medewerkers. In het primair proces is er sprake van zelfsturende teams. De zelfsturende (zorg)teams worden gecoördineerd door teamcoördinatoren.

 

Wij zijn op zoek naar een:

 

(INTERIM) MANAGER ZORG -  18 tot 24 MAANDEN

Ontwikkelaar met een zorghart

 

Plaats in de organisatie

Je gaat als interim manager zorg leiding geven aan  alle medewerkers van het primair proces met uitzondering van de artsen. Hieronder vallen onder meer de afdelingen van het ziekenhuis Hospital San Francisco (o.a. de ambulance en air ambulance dienst, OK, polikliniek, de radiologie afdeling, het laboratorium, en de farmaceutische zorgverlening), het verpleeghuis Kas di Kuido en de thuis- en gezinszorg.  Je maakt deel uit van het managementteam van Fundashon Mariadal dat verder bestaat uit de manager bedrijfsvoering, de manager finance & control en de medisch manager. Je rapporteert rechtstreeks aan de raad van bestuur.

Takenpakket/opdracht

FM zal de komende tijd een volgende verbeterslag maken wat betreft de kwaliteit van zorg. Er is al veel werk verricht maar wij zijn er nog niet. Er is nog veel werk aan de winkel, een ‘gespreid bedje’ is het dus niet, wat je aan zult treffen. Thema’s die momenteel spelen zijn onder meer het verder werken aan de  ontwikkeling van  teamcoördinatoren,  zelfsturende teams, kostenbeheersing, efficiënte inzet van personeel (capaciteitsmanagement) en de verbetering van de kwaliteit van de zorg door middel van het professionaliseren van het verplegend en verzorgend personeel.

 

Profiel

Je bent een ervaren en inspirerende manager met hart voor de patiënt en de bewoner. Je functioneert op academisch niveau en hebt aantoonbaar ervaring met veranderprocessen en/of projecten. Je kent de zorg als geen ander en kunt goed met stress omgaan. Tegelijkertijd heb je oog voor de verschillende culturele achtergronden binnen onze organisatie. Je bent flexibel,  maar resultaatgericht,  combineert daadkracht  met rust en geduld. Je kunt coachend leidinggeven  maar bent evenzeer een  team player doordat je het communiceren met en het  stimuleren van degenen met wie je werkt als belangrijke prioriteit ziet.

SSG_3685

Wat wij bieden

Wij bieden een boeiende baan in een unieke zorgorganisatie. De honorering is in overeenstemming met het niveau van de functie en mede afhankelijk van jouw ervaring. Kom je niet uit Bonaire dan kennen we een vergoeding voor de tickets en verhuizing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Macha le Poole (bestuurssecretaris): mlepoole@fundashonmariadal.org of Henk Veldkamp (programmamanager HR): hjanveldkamp@fundashonmariadal.org. Solliciteren kan per e-mail ter attentie van de heer G. Frans, raad van bestuur, personeel@fundashonmariadal.org