banner_Vacature

Sluitingsdatum: 30 juni 2020

De zorginstelling Fundashon Mariadal op Bonaire is op korte termijn op zoek naar een:

OK-Assistent (32 uur per week)

De OK-Assistent assisteert de medische specialist bij -complex operatieve behandelingen en onderzoeken voor verschillende specialismen d.m.v. omloop, instrumenterende en assisterende werkzaamheden.

De functie inhoud

  • Draagt zorg voor het gebruiksklaar maken van de OK: legt medicamenten, instrumenten, bloedproducten, verbruiksgoederen en eventueel extra benodigdheden klaar, controleert apparatuur en stelt deze af voor gebruik. Meldt eventuele defecten of afwijkingen aan de leidinggevende.
  • Ontvangt de patiënt en stelt deze gerust.
  • Volgt het operatieverloop en anticipeert tijdig op de handelingen van de specialist.
  • Handhaaft de steriliteit in de OK en attendeert de specialist in geval van contaminaties.
  • Bewaakt werkvoorraad van materialen, middelen en medicatie en plaatst binnen kaders bestellingen.
  • Verricht administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van de verrichte operaties.
  • Signaleert knelpunten in de werkuitvoering en m.b.t. protocollen, doet verbeteringsuggesties aan het hoofd zorg en/of medisch specialist en stelt mede protocollen op of past deze aan.

 

RRT_6615
main_01

Wat wij bieden

De functie van OK-Assistent is ingedeeld op basis van 1 fte(40 uur per week) FG schaal 50 MIN USD  2,923.00 = en MAX USD 4,065.00 bruto per maand conform de geldende salarisschaal van Fundashon Mariadal.

.

Functie eisen

  • Een diploma operatieassistent chirurgie op hbo niveau en kennis en inzicht van alle op de OK uitgevoerde behandelingen, mogelijke complicaties en operatietechnieken zijn vereist, aangevuld met een reanimatiecursus. Kennis van de organisatie, gebruikte apparatuur en relevante richtlijnen, protocollen en wetgeving is nodig. Houdt vaktechnische ontwikkelingen bij d.m.v. vakliteratuur en bij/nascholing.

 

  • Mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid van de talen Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments is vereist.

Informatie

Wilt u meer informatie over Fundashon Mariadal dan kunt u de websites bezoeken: www.fundashonmariadal.com / http://youtu.be/ncryEHaPcwI. Wilt u meer informatie over de functie dan kunt u contact opnemen met mevrouw Juanita Slijngard Team coördinator van de afdeling operatie kamer.

 

.

Sollicitanten

Indien u zich herkent in deze functie, dan nodigen wij u uit om uw sollicitatiebrief vergezeld van kopie van diploma’s en c.v. te richten aan: Fundashon Mariadal,  Kaya Soeur Bartola 2, Postbus 359, Bonaire / E-mail adres: personeel@fundashonmariadal.org.